Om

Dette er et eksempel på en WordPress-side. Du kan redigere den for at skrive noget om dig selv eller din side, så læserne ved, hvem du er. Du kan lave alle de undersider, eller sider som denne, som du vil, og du kan håndtere alt dit indhold inde i WordPress.

Et svar til Om

 1. tomthygesen siger:

  Jeg er 42 år, opvokset i Kolding og uddannet som teolog på Aarhus Universitet. Jeg bor i dag i Århus sammen med min forlovede, Susie, der er studerende og 31 år.

  Jeg er ansat som generalsekretær, altså leder, i en privat fælleskirkelig organisation, Dialogcentret (http://dci.dk/ ), der arbejder kritisk med sekterisme, okkultisme og nyreligiøsitet. For Dialogcentret har jeg bl.a. skrevet kritiske bøger om satanisme, Da Vinci Mysteriet og Scientology.

  Jeg er interesseret i mennesket, først og fremmest, menneskets krop, sjæl og ånd, menneskets begrænsninger, svimlende afgrunde og sugende højder, og edgy menneskelige udtryk. Jeg er på mange måder en mainstream dansker fra det hvide segmentm placeret midt i sin livsbane og i en vis foragt til den middelmådighed og småborgerlighed, jeg selv er forankret så stærkt i.

  Som det gennemsnitsmenneske jeg er, holder jeg af nyere amerikanske film (fra The New Hollywood med Scorsese, Coppola, Spielberg, Allen osv. og frem), bøger fra Hesse over Rushdie og krimier og agentbøger til Murakami – især de magisk-realistiske af hans bøger, musik fra Miles Davis over Bowie og Led Zeppelin til Portishead og Radiohead.

  Og perspektiveringer, der prøver at gøre os klogere på, hvad der ligger bag ting, og hvad der ligger foran – dvs. hvad der bør sættes i værk, hvor vi skal hen. Er der håb for os, simpelthen. Kan vi oveleve på sigt uden at banke ånden ud af alting i den grasserende forfladigelses navn, og kan vi undgå de velkendte katastrofer (overbefolkning, nuking, klimaforstyrrelser)?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s